Kocaman: Bırakın gideyim

Kocaman: Bırakın gideyim

FUTBOL Haberleri

Sezon içinde defalarca istifa eden Aykut Kocaman, sezon sonunda görevi bırakmayı kafasına koydu. Ancak Başkan Yıldırım ve oyuncuların hocadan vazgeçmeye niyeti yok.



BU SEFER DÖNÜŞÜ YOK
Aykut Kocaman, lig ve kupa şampiyonluğu kazandırdığı, birçok rekora taşıdığı, Avrupa'da yarı final oynattığı F.Bahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Belediye mağlubiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında "Göreve başladığım günden bugüne kadar olumlu-olumsuz, iyi-kötü pek çok maç oynadık. Ancak bu maç kötüyle de tarif edilecek gibi değildi" ifadesiyle takımına olan tepkisini dile getiren Aykut Hocanın soyunma odasında da oyuncularına karşı mesafeli davranışlar sergilediği öğrenildi. Kasımpaşa ve Karabük maçlarından sonra istifa eden ancak yönetim tarafından görevde kalması yönünde ikna edilen Kocaman, daha önce dile getirdiği, "Sezon sonunda gerekli değerlendirmeyi yapacağım" sözlerinin istifayı işaret ettiği ve hocanın bu sefer kesin kararlı olduğu öne sürülüyor.


BİZİ BIRAKIP GİDEMEZSİN
Hafta içinde Aziz Yıldırım'la bir araya gelecek olan Aykut Kocaman'ın bu görüşmede sezon sonunda istifa edeceği yönündeki kararını dile getireceği belirtiliyor, ancak başkanın hocayı bırakmak gibi bir niyeti yok. Daha önce, "Aykut'la öyle bir sözleşme yapacağız ki, biz gitsek bile o kalacak" diyerek Kocaman'a olan inancını dile getiren Başkan Yıldırım'ın hocanın istifasını kabul etmeyeceği belirtildi. Kocaman'ın sözleşme şartlarını bir an önce yenilemekte kararlı olana Başkan Yıldırım bu konuda yönetimin tam desteğini alırken, futbolcular da hocalarının kalmasını istiyor. Kocaman'a, devre arasında verdikleri "3 kulvarda başarı" sözünü hatırlatan oyuncular, "Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra sende. Bizi bırakıp gidemezsin" diyerek baskı yapıyor.



BARİ nbsp;KUPAYI nbsp;ALALIM
F.Bahçe elde kalan tek hedef olan Türkiye Kupası'na kilitlendi. Sarı-lacivertliler yarın Eskişehir ile oynayacakları yarı final rövanş maçının hazırlıklarına başlarken, sakatlıkları bulunan Stoch, Kuyt, Meireles, Selçuk, Serdar ve Gökhan'ın tedavilerine devam edildi. Futbolcular aralarında yaptıkları toplantıda kupayı alacaklarına söz verdi. nbsp;




Dibe nbsp;vurdular
Önce Avrupa, sonra ligden olan F.Bahçe'de taraftarların yönetim, teknik heyet ve futbolcular konusundaki görüşleri 4 günde değişti. Antu.com'un başarı anketinde Benfica maçı öncesi tavanda olan güven oyları, Belediye mağlubiyetinin ardından nbsp;
dibe vurdu.


Cristian üzgün
Sarı kart cezası nedeniyle, G.Saray derbisinden forma giyemeyecek olan Cristian yıkıldı. "Sezonun en önemli maçında oynayamayacağım" diyen sambacı, "Arkadaşlarımın bu maçı kazanıp taraftarımızın gönlünü alacağına inanıyorum" yorumunda bulundu.


Salih'in gururu
F.Bahçe formasıyla Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu unvanına sahip olan Salih Uçan, F.Bahçe Dergisi'ne verdiği röportajda, "Çubukluyla Avrupa'da yarı final oynadığım için gururluyum. Doğru yolda olduğuma inanıyorum ve devamını getirmek nbsp;
istiyorum" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...