İbrahim Yazıcı vefat etti

/ Kaynak: CHA
İbrahim Yazıcı vefat etti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Üç gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakımda tutulan İbrahim Yazıcı, daha fazla direnemedi.



BAŞKAN BU DEFA ÜZDÜ
Bursaspor'a tarihinin en büyük başarısını yaşatan Başkan İbrahim Yazıcıoğlu, (65) tedavi gördüğü Acıbadem Bursa Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Dün 13.40 sıralarında bir açıklama yapan hastanenin Başhekimi Prof.Dr.Nadir Şener, "Elimizden geldiğince tıbbın tüm imkanlarını kullandık ancak maalesef kaybettik" açıklamasını yaptı. Daha önce de kalp krizi geçiren Yazıcı, 3 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesi veriyordu. Ölüm haberini alan yeşil-beyazlı taraftarlar hastaneye akın etti. Futbol Federasyonu ve kulüplerle, sporcu ve spor adamları Bursaspor'a ve camiaya başsağlığı mesajı verdi.

KULÜBE ÇAĞ ATLATTI
20. dönemde Bursa, 21. dönemde Muğla milletvekili olarak Millet Meclisi'ne de giren iş adamı Yazıcı'nın döneminde Bursaspor, 2010'da şampiyon, 2010-2011 sezonu ise üç büyüklerden sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ilk takım oldu. Yazıcı, Cavit Çağlar'ın başkan olduğu 1985-1986 sezonunda Bursaspor yönetiminde görev yaptı. O sezon yeşil-beyazlı takım, şimdi Ziraat Türkiye Kupası adıyla organize edilen Federasyon Kupası'nı kazandı. 1989-1990, 1990-1991, 1991-1992 sezonları başkanlık yapan Yazıcı, 2007'de ikinci kez seçildiği başkanlığı ise vefat edene kadar başarıyla sürdürdü.


Yazıcı'yı yarın uğurluyoruz
İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla TFF ve kulüplerin yanı sıra Meclis Başkanı Cemil Çiçek de başsağlığı mesajı verdi. Merhum Yazıcı için yarın Özlüce Tesisleri'nde tören düzenlenecek. Daha sonra Yazıcı'nın naaşı, Bursa Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı'na defnedilecek.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...