Evlatlarını gönül rahatlığıyla askere gönderdiler

/ Kaynak: İHA
Evlatlarını gönül rahatlığıyla askere gönderdiler

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da, çözüm sürecinin devam ettiği şu günlerde aileler, çocuklarını gönül rahatlığıyla askere gönderiyor.

Adana'da, çözüm sürecinin devam ettiği şu günlerde aileler, çocuklarını gönül rahatlığıyla askere gönderiyor. nbsp;
Çözüm sürecinin başlamasının ardından şehit haberlerinin gelmemesi, ailelerin yüzünü güldürüyor. Evlatlarını vatan borcunu ödemeleri için Türkiye'nin değişik bölgelerine göndermenin mutluluğunu yaşayan aileler, her zamanki gibi çocuklarına davullu zurnalı uğurlama yaptı. Askerler önce arkadaşları ile halay çekti, sonra omuzlarda otobüsüne bindirildi. Kimisi akrabalarına uzun uzun sarıldı; kimisi fotoğraf çektirdi. nbsp;
Gönül rahatlığıyla çocuklarını birliğine uğurlayan aileler, çözüm sürecinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. nbsp;
Oğlunu askere göndermenin mutluluğunu yaşayan Muhammet Gökdağlı, "Çok güzel bir duygu. Çok seviniyorum çünkü, oğlum kutsal bir göreve gidiyor. İnşallah devletimiz çözüm sürecinde başarılı olur. Gönlümüz çok rahat. Örgüt geri çekilecek, millet huzur bulacak. Askerlerimizi artık güvenli bir şekilde göndereceğiz" dedi.
Bir başka asker babası Cemil Ergin de, süreçten yana olduklarını ve süreci desteklediklerini ifade ederek, "Süreç iyi bir şey. Mutluluk verici. Bütün milletimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Bir asker daha yollamıştım. Yine mutluluk ve gurur ile bir asker daha yolluyorum" diye konuştu.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...