Samet'le devam

Samet'le devam

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samet Aybaba'dan memnun olduklarını söyledi; lig bittiğinde gelecek sezonun planlamasını birlikte yapacaklarını ifade etti.


F.BAHÇE-G.SARAY GELİRDE FARK ATTI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son dönemlerde sık sık speküle edilen Samet Aybaba'nın takımda kalıp-kalmaması konusuyla alakalı önemli açıklamalar yaptı. SKY360'a konuşan ve "Diğer takımların da hocası var ama Samet Aybaba hakkında sürekli bir şeyler söyleniyor" siteminde bulunan Orman, "Samet hoca değil hep beraber bir takım hatalar yapmış olabiliriz. Şu ana kadar işini iyi götürdüğünü düşünüyorum. Hocadan gayet memnunuz. Sezon sonu geldiğinde oturup gelecek sezonun programını birlikte yapacağız" sözlerini kullandı. Orman bunları söylemekle birlikte, "Ama Beşiktaş için tek başarı da şampiyonluktur. F.Bahçe ve G.Saray gelir olarak bizi çok geçti ve bunu önemli transferlere dönüştürüyorlar" teşhisinde bulundu.


KURUMSAL KİMLİĞE KAVUŞTUK
Stat işini hallederek bu gelir farkını kapatacaklarını ve birkaç yıl içinde şu an 585 milyondan 420 milyon liraya inen borcu 100-150 milyona çekeceklerini belirten Başkan, "Ondan sonra rakiplerimizi yakalayıp geçeriz. Sportif başarılar da gelecektir" derken yüksek bütçeli transferler yapılan son 8 yılda sadece tek şampiyonluk alabildiklerine vurgu yaptı. Artık kulüp olarak çağdaş bir tüzük sahibi olduklarını belirten Fikret Orman, "Biz esasında yapılmayacak bir şeyi yaptık; kendi yetkilerimizi genel kurula devrettik. Artık Beşiktaş kurumsal olarak kişilerin inisiyatifinde değil. Genel kurulun karar vereceği, yönlendireceği, onay vereceği bir kurum haline geldi" açıklaması yaparken şampiyonluk yaşayan G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı tebrik ettiğini sözlerine ekledi.


ÖNDER ÖZEN nbsp; nbsp;SPORTİF DİREKTÖR nbsp;OLUYOR
Beşiktaş'ta yönetim sportif direktörlük görevine Önder Özen'i getirmeye hazırlanıyor. Yönetici Deniz Atalay, Özen'in görüştükleri isimlerden nbsp;birisi olduğunu doğrularken, "Şu anda nbsp;kimseyle kesin anlaşma yapmadık. nbsp;Detaylar var onları netleştirmek nbsp;istiyoruz" dedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...