Kupa sözü

Kupa sözü

FUTBOL Haberleri

Elde kalan tek hedef olan Türkiye Kupası'na yoğunlaşan sarı-lacivertli futbolcular Teknik Direktör Aykut Kocaman'a zafer garantisi verdi.



SAKATLAR CAN SIKIYOR
Sezona 3 kulvarda 3 kupa hedefiyle giren F.Bahçe, Avrupa Ligi'ne yarı finalde veda edip, ligde bitime 2 hafta şampiyonluğu G.Saray'a kaptırınca, elde kalan tek hedef olan Türkiye Kupası'nın değeri katlandı. 29 yıllık kupa hasretini geçen sezon dindiren sarı-lacivertliler bu sezon da unvanını koruyarak taraftara teselli hediyesi vermek istiyor. 1-1'in rövanşında Eskişehir'i konuk edecek F.Bahçe'de oyuncular Teknik Direktör Aykut Kocaman'a kupayı kazanacaklarına dair söz verdi. Sakatlıklar yüzünden kadro kurmakta zorlanan Kocaman, bir yandan da hafta sonunda oynanacak G.Saray derbisini düşünüyor.


KUYT MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Türkiye Kupası finaline kadar, Kadıköy'deki G.Saray derbisini de kazanmak isteyen Aykut Kocaman, sakat oyuncularını riske etmeyi düşünmüyor. Belediye maçından farklı olarak kalede Volkan'a şans verecek olan Aykut Hoca, savunmayı Gökhan ve Yobo'nun sakatlıkları nedeniyle Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Ziegler dörtlüsünden oluşturacak. Maç eksiği bulunan Emre ön liberoda Mehmet Topal'a eşlik edecek. Asıl sorun ise Kuyt'ın durumu. Sakatlıktan yeni çıkan Hollandalı'yı riske etmek istemeyen Kocaman, kesin kararını maç saatinde verecek olsa da şimdilik Sow'u sağa çekip, Caner'i solda oynatmayı planlıyor.

FENER 15. FİNAL PEŞİNDE
Türkiye Kupası, yarı final rövanşında Eskişehir'i konuk edecek F.Bahçe, turu geçmesi halinde kupa tarihinde 15. kez finale yükselmiş olacak. 28. yarı final mücadelesine çıkacak sarı-lacivertliler, daha önce 13 kez rakiplerine elendi. 14 final sonunda 5 kez şampiyonluk sevinci yaşayan F.Bahçe, 1967-1968, 1973-1974, 1978-1979 ve 1982-1983'teki zaferlerin ardından geçen sezona nbsp;kadar kupaya hasret kalmıştı. F.Bahçe, nbsp;Eskişehir ile yapacağı kupa maçının nbsp;hazırlıklarını tamamladı. nbsp;

Selçuk'u sildiler
F.Bahçe taraftarlarının takımdan gitmesini istediği ilk isim Selçuk Şahin. 10 sezondur sarı-lacivertli formayı terleten, zaman zaman taraftarların sert eleştirilerine maruz kalan Selçuk için SuperFB.com'un yaptığı ankette yüzde 67.48'i gitsin oyu kullandı.

Fener'e moral
F.Bahçe'de bozulan moraller sakatlıkları geçen Gökhan Gönül, Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch'un dün takımla çalışmalara başlamasıyla düzeldi. Gökhan Gönül, G.Saray maçında mutlaka forma giymek istediğini söyledi. nbsp;

Taraftar görevde
F.Bahçe'li taraftarlar da derbi hazırlıklarına başladı. Cuma günü Samandıra'ya çıkarma yapacak olan sarı-lacivertliler, antrenmanı izleyerek futbolculara moral aşılayacak. Taraftarlar ayrıca, Portekizce, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Türkçe nbsp;hazırlayacakları mektupları futbolculara verecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...