Özcan Deniz'in arabasını soydular

/ Kaynak: İHA
Özcan Deniz'in arabasını soydular

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Aydın'a, dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy'un mezarlarını ziyaret için gelen Özcan Deniz'in mezarlık ziyaretindeyken aracı soyuldu.

Aydın'a, dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy'un mezarlarını ziyaret için gelen Özcan Deniz'in mezarlık ziyaretindeyken aracı soyuldu. nbsp;

nbsp; Selçuk'un Şirnce köyünde yeni sinema filminin çekimlerini yapan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Aydın merkez Osman Yozgatlı Mahallesi'nde bulunan Tellidede Mezarlığı aile kabristanlığındaki dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy'un mezarlarını ziyaret için 1 Mayıs akşamı saat 20.00 sıralarında mezarlığa geldi. Yaklaşık yarım saat mezarlıkta kalan Deniz, geri döndüğünde mezarlık girişine park ettiği 34 AB 7807 plakalı aracının sağ arka kelebek camının kırıldığını gördü.
İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, Özcan'ın aracından içerisinde IPAD bilgisayar, fotoğraf makinesi, güneş gözlüğü ve şapka bulunan bin 500 TL değerindeki çantanın alındığı tespit edildi. 6 bin TL zarar oluştuğunu iddia eden Özcan Deniz, karakola giderek ifade verdi.

nbsp; Özcan Deniz, 10 Kasım 2011'de, anneannesi ve müzisyen Ümit Aksoy'un da babaannesi olan Fadile Aksoy'un cenaze töreni için Aydın'a gelmişti. Deniz'in dedesi İhsan Aksoy, 1995 yılında vefat etmiş ti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...