Aybaba'dan Fernandes'e destek

/ Kaynak: İHA
Aybaba'dan Fernandes'e destek

FUTBOL Haberleri  / İHA

Beşiktaş, bugün Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını basına açık antrenmanla gerçekleştirirken, siyah-beyazlı takımın Teknik Direktörü Samet Aybaba'da gelenek halinde gelen sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Samet Aybaba, "Fernandes'in yanlış ya da kötü bir olay yaptığına inanmıyorum" dedi.

nbsp;"FERNANDES GEZMEYİ SEVEN BİR İNSAN"

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes'in gezmeyi çok sevdiğini vurgulayan Aybaba, "Eskişehirspor maçı öncesinde özel yaşantısında birileriyle sorun yaşadığı söyleniyor. Kendisiyle daha görüşmedim. Konu emniyete intikal etmiş. Pazartesi günü polis ekipleri geldi ve tesislerde kendisinin ifadesini aldı. Konu ile yönetimimiz de ilgileniyor. Daha sonra bir görüşme yaparız. Kadro dışı bırakılma gibi bir şey düşünmüyoruz. Zaten ligin bitimine 1 hafta kalmış. Ayrıca ben Fernandes'in böyle bir olay yaşadığına da inanmıyorum" açıklamalarında bulundu.


"İNÖNÜ'DE SON MAÇ MUHTEŞEM OLACAK"


Beşiktaş, Gençlerbirliği maçıyla İnönü Stadı'nda son mücadelesine çıkacak. Yeni yapılacak stad öncesi son maç olan Gençlerbirliği mücadelesinde seromoniye çocuklarla çıkacaklarını ve stadyuma bu şekilde veda edeceklerini dile getiren Aybaba, "İnönü'de muhteşem bir maç olacak. Son maçta herkes çocukları ve torunlarıyla birlikte gelecek. Bizde çocuklarla sahaya çıkmayı düşünüyoruz" diye konuştu.
Son dönemlerde Beşiktaş'ın Sportif Direktörlüğü'ne Önder Özen gelecek söylentilerinin sorulması üzerine Aybaba, "Önder Özen ile görüşmelerin hepsinden haberim var" dedi.


Ligin son haftaları yaklaşırken transfer çalışmaları hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Aybaba, "Sırbistan'ın Kızılyıldız takımında forma giyen Maksimovic ve Milivojevic için futbol komitemizin izleme raporları olumlu. Ben de gidip kendilerini izleyeceğim" yorumunda bulundu.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...