Batalla: Sözleşmem uzatıldı

/ Kaynak: CHA
Batalla: Sözleşmem uzatıldı

FUTBOL Haberleri  / CHA

Batalla, sözleşmesinin uzatılması konusunda: ''Herhangi problem veya pürüz yok. Her konuda anlaşıldı; ama bu zamanlarda bunları konuşmak doğru olmaz.'' dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı yeşil-beyazlı futbolcuları derinden etkiledi. Yeşil-beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Başkanımızın vefatı herkes için çok üzücü bir olay. Başkanımızı n bende çok çabası oldu. Bana güvenip, beni buralara getirdi. Onun vefatı futbolcular olarak da bizi derinden üzdü. Vefat ettiğini ilk duyduğumda çok üzüldüm. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' şeklinde konuştu. nbsp;

Sözleşmesinin uzatılması konusundaki gelişmelerin sorulmasına üzerine ise Batalla, ''Herhangi problem veya pürüz yok. Her konuda anlaşıldı; ama bu zamanlarda bunları konuşmak doğru olmaz.'' dedi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...