Derman kalmadı

Derman kalmadı

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe son 1 haftada üç kulvarda üç final oynadı. Sarı-lacivertliler Avrupa ve ligde hayal kırıklığı yaşasa da, yorgun ve yaralı çıktığı 120 dakikalık kupa mücadelesinden başı dik ayrıldı.



ANESTEZİYLE OYNADILAR
Avrupa ve ligde umduğunu bulamayan F.Bahçe, yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen dört elle sarıldığı Türkiye Kupası'nda finale yükselmeyi başardı. Son 1 haftada önce Benfica, ardından Belediye mağlubiyetleriyle Avrupa ve lige el sallayan sarı-lacivertliler, yorgun ve yaralı çıktıkları kupa maçında 120 dakikalık savaşı kazanmayı bildi. F.Bahçeli futbolcuların, hem fiziksel hem de psikolojik açıdan tükenme noktasında olmaları bir yana Gökhan Gönül, Kuyt ve Yobo sakat sakat sahada yer aldı. Yobo maça iğneyle çıkarken, Benfica maçında kaburgalarına darbe alan Kuyt'a maç boyunca tam 8 kez lokal anestezi uygulandı. Yine Benfica deplasmanında sakatlanan ve omzundaki sakatlığı nükseden Gökhan Gönül de maç öncesi ve devre arasında iğne olarak ayakta kalabildi.

ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN
Karşılaşmanın geç saatte oynanması ve penaltı atışlarına gitmesi sebebiyle yorgunlukları katlanan F.Bahçeli futbolcular, "Finale çıkmamız nbsp;2 gün sürdü" şeklinde espri yaparken dahi yorgunlukları yüzlerinden okunuyordu. Sarı-lacivertliler Türkiye Kupası hedefine doğru bir adım daha atmanın mutluğunu yaşıyor, ancak pazar günü oynanacak derbi öncesi teknik heyette endişe hakim. Teknik Direktör Aykut Kocaman, sakat ve yorgun oyuncularını G.Saray maçına hazırlamak için gayretli bir çalışma yürütüyor ama bu kadar yoğun bir mesainin ardından takımın sergileyeceği performans konusunda endişesini de bastıramıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Emre'nin henüz vasata bile ulaşamaması, Cristian'ın cezalı olması da Kocaman'ın sıkıntılarını artırıyor.

F.BAHÇE nbsp;BAKIMDA
Nefes kesen Eskişehir maçının ardından Türkiye Kupası'nda finale yükselen F.Bahçe, G.Saray derbisinin hazırlıklarına başladı. Kupa maçında ilk 11'de forma giyenlerin yenilemeyle yetindiği antrenmanda diğer oyuncular dar alanda çift kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan Kuyt, Gökhan, Yobo, Selçuk ve Serdar tedavi gördü. İdmanı izleyen minik öğrenciler futbolculara moral verdi.





Meireles geliyor
Benfica ile Kadıköy'de oynanan maçta sakatlanan Meireles toparlandı. Dün takımla birlikte çalışan Portekizlinin beklenenden önce sağlığına kavuşması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Meireles'in derbide forma giyebileceği belirtildi.


GFB Ali Koç'u istiyor
F.Bahçe'nin taraftar grubu olan Genç Fenerbahçeliler, nbsp;eski yönetici Ali Koç'u başkan görmek istediklerini açıkladı. Grup yayınladığı mesajda, "F.Bahçe'nin bir kan değişimine ihtiyacı var. Geleceğimiz için Ali Koç'u başkanlığa davet ediyoruz" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...