DİKKAT KAÇACAK!

DİKKAT KAÇACAK!

FUTBOL Haberleri

Futboluyla olduğu kadar gece hayatıyla da manşetlerden düşmeyen Fernandes'in son vukuatı ülkesi Portekiz'de de büyük yankı uyandırdı.


nbsp;OLAY AYDINLATILSIN!
Futboluyla olduğu kadar gece hayatıyla da manşetlerden düşmeyen Fernandes'in son vukuatı ülkesi Portekiz'de de büyük yankı uyandırdı. Quaresma'dan sonra Fernandes'in de sürekli özel hayatı ile gündeme gelmesi üzerine Portekiz basını, "Türkiye'de milli yıldızlarımıza bir şeyler oluyor" başlıklarını atmaya başladı. Türkiye'de bulunduğu süre içinde sık sık gece hayatıyla gündeme gelen Fernandes'in son olarak İstanbul'da bir eğlence yerinde tanıdığı iki bayanı evine davet edip darp etmesine büyük tepki gösteren Portekiz basını, Türk adaletinden olayın nbsp;aydınlatılmasını istedi.


GECE HAYATINI SEVİYOR
Fernandes'in gece hayatına düşkünlüğünün yeni bir şey olmadığına işaret eden spor yazarları, "Bu futbolcu hem Portekiz'de hem de İspanya'da aynı hayatı yaşıyordu. Ancak darp olayına ilk defa rastlıyoruz. Olaylarda gerçeklik payı varsa Manuel'in üzerinden forması alınabilir" ifadelerini kullandı. Fernandes ile ilgili haberlere yorumda bulunan Portekizli futbolseverler de Türkiye'ye giden tüm Portekizli futbolcuların sürekli özel hayatları ile gündem oluşturduklarını ifade ederken, "Quaresma'dan sonra sıra Fernandes'e geldi. O da yakında Türkiye'yi terk edecek" diye tepki verdi. nbsp;


TARAFTAR TEPKİLİ
Portekiz basını nbsp;yıldız oyuncunun nbsp;bir kadını darp ettiği nbsp;iddialarına geniş yer nbsp;ayırırken, taraftarlar, "Quaresma'dan sonra sıra Fernandes'e geldi. O da Türkiye'yi terk edecek" nbsp;diye tepki verdi


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...