Balık tutmak isterken boğuldu

/ Kaynak: AA
Balık tutmak isterken boğuldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Merzifon ilçesinde balık tutmak için botla gölete açılan iki arkadaştan biri, botun çalılıklara çarparak parçalanması nedeniyle suya düşerek boğuldu.

Merzifon ilçesinde balık tutmak için botla gölete açılan iki arkadaştan biri, botun çalılıklara çarparak parçalanması nedeniyle suya düşerek boğuldu. Halim Denk(50) ile Mustafa Öngüç (47) akşam saatlerinde Kayadüzü Beldesi Osmanoğlu köyü yakınlarında bulunan Ballıkaya Göletine şişme bot ile açılarak balık avlamak istedi. Ağ yardımıyla balık tutmak isteyen Halim Denk ve Mustafa Öngüç, botun çalılıklara çarparak parçalanmasının ardından suya düştü. Mustafa Öngüç kıyıya çıkmayı başarırken evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Halim Denk bir süre çırpındıktan sonra suya gömüldü. Öngüç'ün güvelik güçlerinden yardım istemesi üzerine Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Merzifon 5. Ana Jet Üst Komutanlığı ile Merzifon Derin Yamaç Arama Kurtarma Derneği ekipleri olay yerine geldi. Zodyak botlarla yapılan arama kurtarma çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine suya giren 5 dalgıç yaklaşık 4.5 saat süren çalışmanın ardından Halim Denk'in cesedine ulaşabildi. Kıyıya çıkartılan Denk'in cesedini gören ailesi fenalık geçirdi. Denk'in ceseti Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...