Bozdağ'dan CHP'ye 'Kararsız Kazım' benzetmesi

/ Kaynak: İHA
Bozdağ'dan CHP'ye 'Kararsız Kazım' benzetmesi

Politika Haberleri  / İHA

Bekir Bozdağ, çözüm sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin "Kararsız Kazım" gibi davrandığına dikkat çekti. Bozdağ, akil adamların çözüm süreciyle ilgili desteğin yüzde 70 olduğunu belirtti.

nbsp;Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bir takım açılışlara katılmak üzere sabah saatlerinde Denizli'ye geldi. Bekir Bozdağ ilk olarak Denizli Valiliği'ni ziyaret etti. Ziyarette Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel de katıldı.

Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bekir Bozdağ, akil adamlarla olan görüşmeleri anlattı. Akil insanlarla yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Bozdağ, "Tarihi bir süreç yaşıyoruz. Akil insanlar 10 aydır göre yapıyorlar. Türkiye'nin tamamını gizdiler. Her şeyi dinlediler. Vatandaşın meseleye bakışını anladılar. Akil insanlar gördükleri manzarayı Başbakan'a aktardılar. Çalışmanın gayet verimli geçtiğine şahit olduk. İnşallah ülkemiz için hayırlı olacaktır.Akil adamlarla görüşmemizden sonra Türkiye'nin her yerinden bu sürece destek olduğunu gördük. Destek oranının yüzde 70 olduğunu ifade etti akil insanlar. Muhalefet partilerinin tabanından da sürece destek olduğunu gördüklerini söylediler. Ülkemizin tamamından destek alıyoruz. Karşı olan da olabilir ama süreç ülkemizin hayrınadır. Her tarafta sürece destek artacak" dedi.


'CEK', 'CAK' EDEBİYATI YAPIYORLAR


PKK terör örgütü mensuplarının Türkiye'yi terk etmesini de değerlendiren Bozdağ, "Türkiye'de teröristlerin topraklarımızı terk etmesi olumlu bir gelişmedir. Biz sonuca bakmalıyız. Sürece karşı olanlar bazı açıklamalar yapıyorlar.Kendi değerlendirmelerini bizim değerlendirmemiz gibi söylüyorlar. Söyledikleri yalan ve iftiraya dayalıdır. Referandumda da aynı şeyi yaptılar. Ancak milletimiz o zaman evet dedi. Kenan Paşa yargılanmaya bile başladı. Meydan medyan gezip Kenan Paşa'yı yargılayamaz diyenler vardı. Kim yalan söyledi millete.Bu insanlar Türkiye'de yaşayan insanlardan özür dilemelidir. Ben soruyorum. Sürece karşı olanların söylediklerinden hiç bir şey gerçekleşti mi? Yok. Yalan ve iftira üzerine 'cek', 'cak' edebiyatı yapıyorlar. Milletimizin muhalefete değil, bizim yaptıklarımızı değerlendirmesini istiyorum" dedi.


CHP'YE KARARSIZ KAZIM BENZETMESİ


CHP'de bazı milletvekillerinin açıkladığı bildiriyi de değerlendiren Bozdağ şöyle konuştu:


"CHP'de bir kesim çözüm sürecine destek veriyor. Diğer grup bu kişiler hain ilan ediyor. Tabii gönül ister ki ana muhalefet partisinin net bir görüşü olsun. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önce bize kredi açtı.Sonra krediyi geri aldı. Biz de şaşkınız. Acaba kredi deva ediyor mu? CHP genel başkan yardımcısı tabanımız süreci destekliyor deyince istifa ettirildi.Biz bir önerge verince destek vermiyorlar. Gelin diyoruz. Gelmiyorlar.Milletimiz onları takip ediyor. Bu olaylar CHP'nin iç meselesidir.Türkiye için hayati meselelerde CHP'nin 'Kararsız Kazım' rolünde olmasını pek doğru görmüyorum. Biz netiz. CHP de net olmalı".

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...