Melo: Alabora oldum

Melo: Alabora oldum

FUTBOL Haberleri

Bonservisini almayan G.Saray Yönetimine tepki gösteren Felipe Melo, "2 yıldır yaptığımın karşılığını bekliyordum. Artık özgürüm" dedi.




GEÇTİĞİMİZ SEZON DA İNCİNMİŞTİM
G.Saray'da geleceği belirsizliğini koruyan Felipe Melo, yönetimi topa tuttu. 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanılmayan Brezilyalı yıldız, Globoesporte'ye verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Melo'nun sözleri: "G.Saray bonservisimi alacak ekonomik haklara sahipti ama bu hakkı kullanmadı. Bu beni alabora etti. Çünkü son yıllarda yaptıklarımın bir karşılığını bekliyordum. Geçtiğimiz transfer sezonunda her şey çok ağır gelişti. Sonuçta olan da beni incitti. Takım arkadaşlarınızın dışında sezona hazırlanmak, takım halinde hazırlanmaktan her zaman farklıdır. Böyle bir şeyi kariyerim boyunca bir daha istemiyorum. Artık özgürüm. Juventus ile 2 senelik bir sözleşmem var ama oradaki dönemim geçti. Kulübü çok sevsem de yeni moda başka yere transfer olmak."

SEZONUN EN İYİ OYUNCUSUYDUM
"G.Saray beni almadı. Üzüldüm. Sezonun en iyi oyuncusuydum. Her neyse, kariyerime devam edeceğim. Juventus beni satmak istiyor. Kiralık olarak gitmem. Aldığım ücret Brezilya'ya dönmemi zorlaştırıyor. Hedefim Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek. Bekleyelim. Her şey yakında belli olur. Fatih Terim çok anlayışlı bir teknik direktör. Taktik bilgisi üst düzeyde ve çok geniş bir futbol zekâsı var. Ondan çok şey öğrendim. Son yıllarda kazandığı başarılar ne kadar kabiliyetli olduğunu gösteriyor. Burak harika bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde de bu sezon dikkatleri üzerine çekti ve becerisini Türkiye'de de gösterdi. Çok süratli ve gol atma kabiliyeti üst düzeyde. Onun önümüzdeki sene de Şampiyonlar Ligi'nde fark oluşturacağından eminim." nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...