ABD Reyhanlı saldırısını kınadı

 ABD Reyhanlı saldırısını kınadı

GÜNDEM Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Reyhanlı'da bugün yaşanan patlamayı kınadı. Ricciardone, hayatını kaybeden kişilere taziyelerini sundu.



nbsp;
Büyükelçi Ricciardone Reyhanlı'da öğle saatlerinde yaşanan patlama nedeniyle taziye mesajı nbsp; yayınladı. Ricciardone, mesajında, ''Amerika Birleşik Devletleri adına, bugün Reyhanlı'da meydana gelen kanlı saldırıda hayatını kaybeden onlarca kişinin ailelerine ve yakınlarına en içten taziyelerimizi gönderiyorum. Hayatların trajik kaybının yasını tutarken, yaralıları n da en kısa sürede sağlıklarına kavuşması için dua ediyoruz. Amerika Birle şik Devletleri, bugün gerçekleşen hain saldırıyı kuvvetli şekilde kınamakta ve bu suçu işleyenleri belirlemek ve yargı önüne getirmek için Türk halkının ve hükümetinin yanında yer almaktadır.'' ifadelerini kullandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...