Eşiyle yemek yerken kayboldu 15 saat sonra bulundu

/ Kaynak: İHA
Eşiyle yemek yerken kayboldu 15 saat sonra bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde eşiyle yemek yemeye giden kadın kayboldu. Arama kurtarma ekiplerinin 15 saatlik çalışması sonucun kayıp kadın zeytinlik bahçesinde bulundu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde eşiyle birlikte yemek yemeye giden kadın kayboldu. Rahatsızlığı olduğu öğrenilen kadın, 15 saat sonra zeytinlik bahçesinde bulundu. nbsp;
Dün öğle saatlerinde eşiyle birlikte Orhangazi ilçesi Yeniköy'deki bahçelerine giden 57 yaşındaki R.K., eşine öğlen yemeği sofrası kurdu. Yemeğin ardında R.K.'nın eşi N.K., sulama borularını kontrol etmek için bahçenin aşağısındaki alana indi. 10 dakika sonra geri geldiğinde eşini bulamayan N.K., bahçede eşinin izine rastlamayınca köylülere haber verdi. Ancak köylülerin 5 saatlik araması da sonuç vermedi. Bunun üzerine köye Bursa İl Jandarma ekipleri ve NAK Arama Kurtarma ekipleri çağrıldı. 8 kişilik NAK ekibi zeytin bahçelerinde ve dere yataklarında kadını aramaya başladı. Gece saat 3'e kadar arama yapan NAK ekipleri, kadına dair herhangi bir ize rastlamadı. 1 saatlik aranın ardından aramalara yeniden başlanırken, kaybolan kadının izine sabah 6 sıralarında Çamlıdere mevkiinde rastlandı. Zeytinlik bahçesinde bulunan ve sağlık sorunları olduğu öğrenilen kadına ilk müdahaleyi kurtarma ekipleri yaptı. Gece soğuktan üşüyen kadına NAK Arama Kurtarma ekipleri, kendi montlarını giydirdi. Kurtarma ekipleri tarafından zeytinlik bahçesinde alınan R.K. jandarma aracına, buradan da köy içinde bekleyen ambulansa götürüldü.
R.K. Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kaybolan kadınının bulunmasının ardından kadının yakınları ve köylüler rahat bir nefes aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...