Cenazeler göz yaşlarıyla uğurlandı

Cenazeler göz yaşlarıyla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenlerden kimlik tespiti yapılanlar toprağa veriliyor.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenlerden kimlik tespiti yapılanlar toprağa veriliyor. Anneler gününde çocuklarını mezara koyan annelerin feryatları yürekleri dağlıyor.
Reyhanlıda yaşanan patlamalarda hayatını kaybedenler toprağa verilmeye başlandı. Kimlik tespiti ve otopsi işlemleri tamamlananlardan Yusuf İşgör (28) Ahmet Okyay (27) Tahir Yumuşak (34) ve Turgay Güdük Reyhanlı Asri Mezarlığında toprağa verildiler.
##tgvideo##
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar patlamada ölen iki kişinin cenaze namazını kıldıktan sonra Reyhanlı'dan ayrılarak Hatay havaalanına geçtiler.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri mezarlığa peş peşe getirilirken yeteri kadar görevli olmadığı için bazı aileler yakınlarını defnedecekleri mezarları kendileri kazmak zorunda kaldılar.
Anneler Gününde çocuklarını toprağa veren annelerin feryatları ise yürekleri dağladı. Havanın yağışlı olması nedeniyle cenazelerin defin işlemi güçlükle yapılıyor.


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...