Göztepe küme düştü, İzmir karıştı

Göztepe küme düştü, İzmir karıştı

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'a yenilen Göztepe'nin küme düşmesini bahane eden bir grup taraftar kulüp binasını saldırdı.


nbsp;İzmir ekibinin 1-0 yenilgisiyle sona eren müsabaka sırasında Atatürk Stadı'nda tribünlere zarar veren sarı-kırmızılı taraftar grupları maçın ardından çevrede bulunan toplu taşıma araçlarına saldırdı. Daha sonra Güzelyalı Semti'ne ulaşan taraftarlar, Göztepe kulüp binası önünde kaldırım taşlarını söküp, çöp bidonlarını ateşe verdi. Güvenlik güçlerine ve kulüp binasına taş atan taraftarlar, kulüp binasının camlarını kırdı. Gürsel Aksel Tesisleri'nde de hasara neden oldu. Bölgeye sevk edilen çevik kuvvet ekibinin müdahalesiyle dağıtılan taraftarlardan bazıları gözaltına alındı. Öte yandan, karşılaşmanın ardından bir süre statta bekletilen TKİ Tavşanlı Linyitspor kafilesi güvenlik güçlerinin nezaretinde, ev sahibi ekibin futbolcuları ise özel araçlarla stattan ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...