Kadıköy'de gerginlik, kavgayı polis önledi

Kadıköy'de gerginlik, kavgayı polis önledi

SPOR Haberleri

Galatasaraylı taraftarların da şampiyonluk turu atmak için caddelere çıkması nedeniyle FB'li taraftarlarlabirbirine girdi.


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, derbi maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar galibiyet turu atarken, Galatasaraylı taraftarların da şampiyonluk turu atmak için caddelere çıkması nedeniyle iki taraftarı taraftarları birbirine girdi.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynan maçta Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar galibiyet turu atmak için Cumhuriyet alanında toplantı. Galatasaraylı taraftarlarında şampiyonluk turu atmak için Cumhuriyet meydanına gelmesi sonucu iki taraf arasında kısa süreli çıkan arbede ve tartışma yaşandı. Çevik Kuvvet'in devreye girmesi ve biber gazı sıkması sonucu olaylar büyümeden önlendi. Yüzlerce motosiklet ile iki takım taraftarları tur atarken karşı karşıya geldikleri kavşaklarda birbirine girdi. Polis olayları büyümeden önlerken, polis iki takım taraftarın karşı karşıya gelmemesi için uzun uğraş verdi. İki takım taraftarları birbirlerine el kol hareketi yapması nedeniyle yeniden birbirine girmesini polis engelledi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli şubelerden yüzlerce polis kent merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taraftarların kalabalık olduğu yerlerde olay çıkmaması için Çevik Kuvvet geniş güvenlik önlemleri aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...