Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransızları panikleten virüs 'CORONA'

/ Kaynak: AA
Fransızları panikleten virüs 'CORONA'

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa'da, ağır akut solunum yolu yetersizliği sendromu olarak bilinen SARS hastalığına benzer belirtileri bulunan 'Corona' virüsüne bir kişide daha rastlandı.

Fransa'da, ağır akut solunum yolu yetersizliği sendromu olarak bilinen SARS hastalığına benzer belirtileri bulunan "Corona" virüsüne bir kişide daha rastlandı. Sağlık Bakanı Marisol Touraine, düzenlediği basın toplantısında virüsü daha önce kapan 65 yaşındaki bir adamın hastanedeki oda arkadaşına "Corona" virüs için yapılan testin pozitif çıktığını belirterek, ikinci hastanın durumunun kötüleştiğini, yoğun bakımda tedavi edildiğini söyledi. Touraine, ilk hastanın durumunun ise "istikrarlı, ancak endişe verici olduğunu" bildirdi. Sağlık Bakanı Touraine, Fransa havaalanlarına özellikle çok sayıda "Corona" virüs vakasının görüldüğü Arap Yarımadası'na seyahat edenler için hastalığın potansiyel belirtileri ve virüsten korunma önlemlerini içeren broşürler konulacağını sözlerine ekledi. "Corona" virüs, geçen yıl teşhis edilmesinden bu yana dünyada 18 kişinin ölümüne neden oldu. Fransa'daki ilk vaka, tatil için gittiği Dubai'den dönen bir vatandaşta görülmüştü.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...