Erdoğan, TZOB'un yeni hizmet binasını açtı

Erdoğan, TZOB'un yeni hizmet binasını açtı

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin kalkınmasında, istihdam alanlarının sürekli gelişmesinde tarımın, çiftçilerin varlığının kendileri için her zaman ayrı bir güç olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin kalkınmasında, istihdam alanlarının sürekli gelişmesinde tarımın, çiftçilerin varlığının kendileri için her zaman ayrı bir güç olduğunu söyledi. Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin (TZOB) Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki yeni hizmet binasının açılışına, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker katıldı. Yeni hizmet binasının çiftçilere hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Özellikle böyle bir dönemde böyle bir adımı atarken, değerli başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Daha nice bu başarılı adımlarla özellikle ülkemizin kalkınmasında, istihdam alanlarının sürekli gelişmesinde tarımın, çiftçi kardeşlerimizin varlığı her zaman bizler için ayrı bir güç" diye konuştu. Erdoğan, konuşmasının ardından yeni hizmet binasının açılışını, bakanlarla kurdele keserek yaptı. nbsp;ANKARA (AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...