Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

150 metreden uçuruma yuvarlanan araçtan sağ çıktı

150 metreden uçuruma yuvarlanan araçtan sağ çıktı

YAŞAM Haberleri

Bilecik'te, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metreden aşağıya yuvarlanan otomobil içinde bulunan 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Bilecik'te, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metreden aşağıya yuvarlanan otomobil içinde bulunan 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar. nbsp;
Cumhuriyet mahallesi Temenna sokaktan dönüş yapmak isteyen Mehmet Bozan'ın (65) kullandığı 67 AE 546 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metre yüksekten Şeyh Edebali Türbesi'nin bahçesine doğru yuvarlandı. Bu sırada araçta bulunan Emine Bozan (60) dışarı fırlarken, araç, içindeki sürücüsüyle birlikte kıl çadırın arkasındaki duvara çarparak durabildi. Aracın, çok sayıda insanın bulunduğu çadırın üstüne düşmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu. Yaşlı kadın ve sürücü, vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanarak feci kazayı atlatırken, çevredeki vatandaşlar araç içindeki yaralı sürücüyü Mehmet Bozan'ı çıkarıp kenara oturttular. Eşi Emine Bozan ise, Polis, İl Afet Acil Durum Ekipleri ve 112 Acil Servis ekiplerince yuvarlandığı ağaçların arasından çıkarıldı.
Bu sırada, olayı haber alan yakınları, kazanın olduğu yere geldiler. Babasını kanlar içinde gören oğlu şoka girdi. Aracın düştüğü yerdeki işyerinde çalışan ve yardım için aracın yanına giden yeğeni ise, teyzesini ve eniştesini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi.
Yaralılar, Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
BİLECİK (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...