Trakyalılara kuvvetli yağış uyarısı

Trakyalılara kuvvetli yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Tekirdağ'ın batı ilçeleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde kuvvetli olması beklenen yağışlardan dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Tekirdağ'ın batı ilçeleri (Malkara, Şarköy) ile Edirnenin güney ilçelerinde (Keşan,İpsala) lokal sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Ayrıca Muğla Merkez, Yatağan, Ula, Milas, Bodrum, Datça ve Marmaris ilçelerinde gökgürültülü sağanak yağış ile birlikte yer yer dolu yağışı beklendiğinden ilgili ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.
İSTANBUL (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...