Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da silahlı kavga, 2 ölü

Diyarbakır'da silahlı kavga, 2 ölü

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da iki eski ortak arasında ihale yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da iki eski ortak arasında ihale yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. nbsp;
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır-Mardin karayolu 3. kilometresinde bulunan Yediemin Otoparkı'na ihale için gelen ve daha önce ortak oldukları öğrenilen taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, Mehmet Emin Karayel (40) ve Münir Karayel (32) hayatını kaybederken, Arif Doğan (42) ve Mehmet Şerif Doğan (32) ise ağır yaralandı. Yaralılar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Arif Doğan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Mehmet Emin Karayel ve Münir Karayel'in cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DİYARBAKIR (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...