Anneler gününü babalar anlattı

Anneler gününü babalar anlattı

YAŞAM Haberleri

Anneler günü sevinci bu yıl farklı etkinliklere sahne oldu. FLYINN AVM'de bambaşka bir Anneler Günü Programı etkinliği kutlandı.




Anneler günü sevinci bu yıl farklı etkinliklere sahne oldu. nbsp; FLYINN AVM'de bambaşka bir Anneler Günü Programı nbsp; etkinliği kutlandı. Gazeteci, nbsp; Televizyoncu Aynur Ayaz'la Anne Hikâyeleri, "Çocukların ve babaların gözünden " değerlendirilerek kutlandı.

Sanatçı Burhan Çaçan ve birçok isim FLYINN AVM'de annelerine yüksek sesle içinden geçen her nbsp; cümleyi haykırdı. nbsp; Sahnede utanmadan, sıkılmadan annelerini ve hikâyelerini anlatanlar, nesilden nesile aile boyu olan müşteriler de organizasyona anneleriyle en utulmaz anılarını anlatarak katıldı. Babaları ile beraber gelen çocuklar annelerini anlattı. Artık dijital dünyanın egemen olduğu noktada anneleri ile aralarındaki bağların teknolojik olduğunu sadece telefonla arama değil artık kısa mesaj mini röportajlarla Aynur Ayaz'a anlatan gençler Anne Hikayelerini ve annelerine olan bağlılıklarını söylediler. Ufak not kağıtlarına yazdıklarını Anne Kalbi panosunda yer bulamayanlar ise birbirleriyle annelerine notlarda yarıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...