Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabri'den Volkan'a sert tepki

Sabri'den Volkan'a sert tepki

SPOR Haberleri

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe derbisinde kavga ettiği kaleci Volkan Demirel ile ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe derbisinde kavga ettiği kaleci Volkan Demirel ile ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. "Volkan, benim hakkında verdiği yalan beyanı düzeltmezse Volkan diye birini tanımıyorum" diyen sarı-kırmızılı futbolcu, Meireles'in kendisine yönelik yaptığı hareketi de değerlendirdi.
Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe derbisinde kaleci Volkan'la yaşadığı olayın ardından ilk kez konuştu. Sabri, görüntülerde kimin küfür ettiğinin açıkça görüldüğünü belirterek, "Zaten son dakikaydı. Volkan bana sert bir müdahale yaptı. Ben de Volkan'a 'ne gerek var neden yapıyorsun' dediğimde ise anneme ağza alınmayacak bir şekilde küfür etti. O gün de Anneler Günü'ydü. Dışarıdaki bir insana yüz yüze böyle küfür ettiğiniz zaman Allah korusun cinayet bile çıkabilir. Ben de orada çok sinirlendim. Verdiğim görüntülerden dolayı özür dilerim ama o anda sinirime hakim olamadım. Dışarıda da bir başkası bana öyle kelimeler kullansa ben de aynısını yaparım. Galatasaray gibi büyük bir camianın kaptanıyım. Bu sorumluluk bilinci biliyorum. O tatlı yük de beni hiçbir zaman yormuyor. Nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorum. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için özür dilerim" dedi.


"BEN VOLKAN DİYE BİRİSİNİ TANIMIYORUM"
Maçtan sonra Volkan'ın yalan beyanlar verdiğini vurgulayan Sabri Sarıoğlu, "Benim küfür ettiğime dair yalan beyanlar verdiği için kendisini kınıyorum. En yakın zamanda bunu düzeltmesini bekliyorum. Yoksa ben Volkan diye birisini tanımıyorum. Ben Galatasaray kaptanıyım, şampiyon olduk, çok mutluyuz. Derbi maçı kazanmak isterdik olmadı. Fenerbahçe kazandığı için tebrik ediyorum. Önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır. Biz de bu şampiyonluğu nbsp;kazandık" diye konuştu.


"ARTIK BU FENERBAHÇE'NİN SORUNUDUR"
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Meireles'in kendisine yönelik yaptığı hareketi sorulması üzerine ise Sabri Sarıoğlu, "Öyle bir hareket yaptığını dün gece bir arkadaşımın mesajıyla öğrendim. Yaptığı bu hareket kendi karakter ve kendi terbiyesizliğidir. Artık bu Fenerbahçe'nin sorunudur. Bizi ilgilendirmez. Kimsenin hoş karşılayacağı bir hareket değil" diye cevap verdi.


"ÖLÜMÜN RENGİ TAKIMI OLMAZ"
Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın derbiden sonra öldürülmesiyle ilgili olarak da Sabri Sarıoğlu, "Futbol terörü bir kez daha sahneye çıktı. Ölümün rengi takımı olmaz. Bir kez daha ailesine baş sağlığı diliyoruz" dedi.
İSTANBUL (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...