Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Coca-Cola'nın orijinal formülü elinde

Coca-Cola'nın orijinal formülü elinde

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Georgia eyaletinde bir adam, Coca-Cola'nın devlet sırrı gibi saklanan formülünü ele geçirdiğini iddia ediyor.

ABD'nin Georgia eyaletinde bir adam, Coca-Cola'nın devlet sırrı gibi saklanan formülünü ele geçirdiğini iddia ediyor. Cliff Kluge, formülü internette eBay şirketinde 15 milyon dolara satmaya çalışıyor.
Antikacı Kluge, orijinal olduğunu iddia ettiği formülü bir malikanede, eskiden kalmış evrakla dolu bir kutuda bulup satın aldığını söyledi.
Coca-Cola'nın 19. yüzyıldan kalma formülü artık efsaneleşmiş durumda. Şirket, bahsedilen formülün orijinale yakın olabileceğini ama gerçek formül olamayacağını açıkladı.
##tgvideo##
WXIA-TV'ye açıklamalarda bulunan Kluge, "Bir mektup, bir formül ve kola yapmak için yapılması gereken işlemleri anlatan evrak var. Bunun Coca-Cola'nın formülü olduğunu düşünüyorum" dedi.
Coca-Cola'nın 1886 tarihli formülü, yoğun spekülasyonlara yol açıyor. Şirket, orijinal formülü Atlanta'da Coca-Cola Dünyası Müzesi'nde kasada saklıyor. Formül büyük bir gizlilik içinde muhafaza ediliyor.






nbsp;














UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...