İtfaiyeciler alevlerin arasında kaldı

İtfaiyeciler alevlerin arasında kaldı

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan oto sanayi sitesinde çıkan yangına müdahale eden 3 itfaiye eri alevlerin arasında kaldı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan oto sanayi sitesinde çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Madeni yağ ve oto yedek parçalarının bulunduğu bölümde çıkan yangına müdahale eden 3 itfaiye eri alevlerin arasında kaldı. nbsp;
Ankara Sincan Oto Sanayi Sitesi'nde madeni yağlar ve oto yedek parçalarının bulunduğu işyerinde çıkan yangın 3 saatte söndürüldü. Sincan Oto Sanayi Sitesi 225. Cadde'de bulunan madeni yağlar ve yedek parçalarının bulunduğu işyerinde, kaynak sırasında sıçrayan kıvılcımların yangına neden olduğu iddia edildi. Madeni yağların da alev almasıyla hızla yayılan yangın bir anda çevrede 2 işyerine sıçradı.

Yangına itfaiye aracının merdiveninden müdahale eden bir itfaiye eri ile yardımına koşan 2 meslektaşı bir anda alevlerin arasında kaldı. Yüzünün yandığı öğrenilen 1 itfaiye erinin yardımına yine meslektaşları koştu. Canları pahasına arkadaşlarına yardım eden 2 itfaiyeci de dumandan etkilendi. Yaralanan itfaiye erleri Hanefi Çetin, Ferhat Bulut, Ramazan Dinçtürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye erlerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin çok sayıda ekiple müdahale ettiği yangında, itfaiye ekiplerine Sincan, Etimesgut ve Yenimahelle belediyesine ait tankerler aralıksız su taşıdı. Alevlerin metrelerce yükseldiği yangında, işyeri kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle çevrede park halinde bulunan bazı otomobiller de hasar gördü.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI TUNA: "İTFAİYE ERLERİ ALEVLERİN ÜZERİNE GİDİYORLAR"
Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Tuna, yangın çıkış sebebinin henüz belli olmadığını belirtti. Soğutma çalışmaları sırasında bir itfaiye erinin yaralandığını ifade eden Tuna, "İtfaiye erleri canlarını ortaya koyuyorlar. Onların çabalarından Allah razı olsun. Alevlerin üzerine gidiyorlar. Can kaybı olmamasından dolayı ve yangının daha da büyümemesinden dolayı teselli buluyoruz" diye konuştu.

ANKARA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...