Şehit pilot gözyaşlarıyla uğurlandı

Şehit pilot gözyaşlarıyla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Osmaniye'de Amanos Dağları civarında F-16/C uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy, memleketi Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit pilotun cenazesi, memleketi Aksaray'daki baba evine getirildi. Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un cenazesi, daha sonra evinden konvoy eşlinde cenaze namazının kılınacağı Ulu Cami'ye getirildi. Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine Aksaray protokolünün yanı sıra Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve çok sayıda askeri erkan katıldı. İkindi namazına müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un cenazesi, askeri konvoy ile Aksaray Şehitliği'ne götürülerek dualarla defnedildi. nbsp;AKSARAY (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...