Afyon'da tur otobüsü devrildi, 1 ölü 40 yaralı

Afyon'da tur otobüsü devrildi, 1 ölü 40 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda tur otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda tur otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. nbsp;
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Kütahya'dan aldığı 43 yolcusu ile Şanlıurfa başta olmak üzere çeşitli illere gezi düzenleyen bir tur şirketine ait otobüs, tur dönüşünde Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Osmanköy yakınlarında kaza yaptı. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 43 SE 316 plakalı yolcu otobüsü, karşı şeride geçip, 2 metrelik şarampole devrildi. Yolcular, yan yatan otobüsün kırılan camlarından kendilerini dışarıya attılar. İçerisinde 43 yolcunun bulunduğu otobüste 1 kişi hayatını kaybederken, 40 kişide yaralandı. Olayın ardından kaza yerine Afyonkarahisar ve Kütahya'dan onlarca ambulans sevk edildi. Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı sivil savunma ekiplerinin de sevk edildiği kaza yerinde yaralılar, ambulanslar ve yoldan geçen özel araçlarla Afyonkarahisar ile Kütahya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası yerlerde yatan ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralıların üzerine yağmur nedeniyle şemsiyeler konuldu. Yolcuların eşyaları çevreye dağılırken, polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü şekilde sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;AFYONKARAHİSAR (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...