Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İskenderun'da denize giren 2 çocuk boğularak öldü

İskenderun'da denize giren 2 çocuk boğularak öldü

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denize giren çocuklardan 2'si boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden çocuklardan birinin Suriyeli olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre, öğleden sonra bir grup çocuk İskenderun sahili Yelken Kulübü civarında serinlemek için denize girdi. Dalgalı olmasına rağmen denize giren çocuklar, bir süre sonra su üzerinde çırpınmaya başladılar. Çocuklardan birisi çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken, diğer ikisi dalgalar arasında kayboldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis karadan arama çalışmaları yaparken, Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan iki ekipte denizde arama çalışması başlattı. Yaklaşık iki saat süren aramalar sonunda Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Yusuf Farcı'nın (10) cesedine ulaşıldı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan Farcı'nın cesedini arkadaşları teşhis etti. Suriye'den gelen ve İskenderun'da bir evde misafir kaldıkları öğrenilen Yusuf Farcı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Türk olduğu öğrenilen diğer çocuğu arama çalışmaları ise devam ediyor. nbsp;HATAY (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...