Milletvekili teklifinden geri adım yok

Milletvekili teklifinden geri adım yok

GÜNDEM Haberleri

Milletvekillerinin haklarını düzenleyen kanun teklifinden muhalefet partisi milletvekillerinin imzalarını geri çekmesi Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı.

Milletvekillerinin haklarını düzenleyen kanun teklifinden muhalefet partisi milletvekillerinin imzalarını geri çekmesi Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı. Önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında konuyu gündeme getiren Erdoğan, muhalefetin daha önce de anlaşma olmasına rağmen bu tür düzenlemelerden geri adım attığını hatırlatarak, "Biz bu yasanın doğru olacağına inanıyoruz. Gerekeni yapın ve yasalaştırın" talimatını verdiğini öğrenildi. Başbakan Erdoğan haklardan yararlanmayı 'başvuru şartına' bağlanması önerisi konusunda bir çalışma yapılması ve hukuk tekniği açısından uygun olması durumunda yasaya eklenmesi talimatını verdi. Yasa teklifinin önümüzdeki günlerde Meclis Genel Kurulunda ele alınacağı da belirtildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise "Yararlanmak istemeyenler gelsin başvursun. Böylece kim ak kim kara çıkar ortaya" değerlendirmesi yaptı. nbsp; nbsp;Yücel Kayaoğlu ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...