Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan'a Washington'da resmi tören

Başbakan Erdoğan'a Washington'da resmi tören

DÜNYA Haberleri

Başbakan Erdoğan, beraberindeki heyetle ABD'ye geldi. Erdoğan Washington'da, askeri törenle karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan ANA uçağı, TSİ 07.45'te Washington Joint Base Andrews Naval askeri havaalanına indi. Eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Başbakan Erdoğan'la Washington'a geldi.
Havaalanında Erdoğan'ı, ABD Protokol Şefi Büyükelçi Capricia Marshall, hava üssü komutanı Albay Micheal Hess ve eşinin yanı sıra Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve diğer yetkililer karşıladı.
ABD temaslarında Başbakan Erdoğan'a refakat edecek heyette, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile çok sayıda iş adamı da bulunuyor. nbsp;WASHINGTON AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...