Beyoğlu'nda kadın cinayeti!

Beyoğlu'nda kadın cinayeti!

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda bıçakla yaralanan 24 yaşındaki Esra K. adlı kız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Beyoğlu'nda erkek arkadaşı Ercan S. ile Esra K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ercan S., üzerinde bulunan bıçakla önce kız arkadaşı Esra K.'yi vurdu, ardından aynı bıçakla kendini boğazından yaraladı.
Ağır yaralanan Esra K., ambulans ile Şişli'deki özel bir hastaneye kaldırılırken, Ercan S ise Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Esra K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Esra K.'nin hastanedeki cesedi, kapsamlı otopsi için Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Boğazından yaralı olan Ercan S.'nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor. İSTANBUL İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...