1919 metrelik bayrakla yürüdüler

1919 metrelik bayrakla yürüdüler

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da, Atatürk'ün Samsun'a çıkış tarihi olan 19 Mayıs 1919'un 94. yıl dönümü dolayısıyla 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla "Gençlik Yürüyüşü" yapıldı.

nbsp;Samsun'da, Atatürk'ün Samsun'a çıkış tarihi olan 19 Mayıs 1919'un 94. yıl dönümü dolayısıyla 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla "Gençlik Yürüyüşü" yapıldı. Samsun Valiliği'nce "Gençlik Yürüyüşü" adıyla yapılan yürüyüşte bayrak, öğrenciler ve vatandaşlar eşliğinde taşındı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri dev bayrağın önünde yürüyerek halkı selamladı. Türk Bayrağı'nı gören vatandaşlar kortej geçişini coşkuyla izledi. Dev Türk Bayrağı'nın toplanması ise yaklaşık 1 saat sürdü. Vali Aksoy, "Samsun gençliği, Samsun halkı, sivil toplum örgütleri hep birlikte yürüyüşte yer aldık" dedi. nbsp;SAMSUN AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...