Taraftar Drogba'yı sakatladı

/ Kaynak: AA
Taraftar Drogba'yı sakatladı

SPOR Haberleri  / AA

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, antremana alınan taraftarlar Drogba'ya sevgi gösterisinde bulunmak isterken sakatladı



Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftası olan 34. haftasında evinde karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanda basın mensupları ve taraftarlarda yer aldı.

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder sakatlığı sebebiyle antrenmanda yer almadı. Antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra çift kale maç ve top çalışması ile idmanı sonlandırdılar. Ayrıca antrenmanın henüz başında tribünden sahaya inen bir taraftar koşarak Didier Drogba'ya sarılmak isteyince güvenlik sorumluları taraftara engel olmaya çalıştı. Taraftarın Drogba'ya doğru koşarken kayıp düşmesi sonucu, Fildişi Sahilli yıldız futbolcunun ayağına çarptı ve Drogba kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Daha sonra antrenmanda birbirleriyle sık sık şakalaşan futbolcuların neşeli görüntüleri dikkat çekti. İHA
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...