Jandarma komutanları değişti

Jandarma komutanları değişti

GÜNDEM Haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı, 2013 yılı Subay ve Astsubay atamaları gecenin ilerleyen saatlerinde açıklandı.

Yapılan Atamalarla İl Jandarma Komutanlığı ve 116. ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Komuta Kademesinde değişikliğe gidildi. Çanakkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sayit KOCA, Burdur İl Jandarma Komutanlığına atandı. Albay Sayit KOCA'dan boşalan Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına ise Bitlis İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Enver AYDIN getirildi. 116. ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet AYTEKİN, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına Atandı.
Albay Mehmet AYTEKİN'den boşalan 116. ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına ise Diyarbakır-Lice Komando Taktik Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Timuçin ALPER atandı. Çanakkale 116.ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında yapılan değişikliklerden sonra nbsp;emir komuta zincirindeki bireyler yenilendi. Meydana gelen rotasyonun sebebi hakkında henüz yetkili bir açıklama yapılmadı. nbsp;ÇANAKKALE (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...