Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da lodos ağaçları devirdi, insanları uçurdu

Bursa'da lodos ağaçları devirdi, insanları uçurdu

YAŞAM Haberleri

Öğlen saatlerinde Bursa'da başlayan şiddetli lodos etkisini sürdürüyor. Lodos bazı mahallerde ağaç dalları kırdı, Vvatandaşlar uçmamak için direklere sarıldı.

Bursa'da şiddetli lodosun devirdiği bir ağaç park halindeki aracın üzerine düştü. Şiddetli lodosta yürümekte zorlanan vatandaşlar uçmamak için direklere sarıldı.
Öğlen saatlerinde Bursa'da başlayan şiddetli lodos etkisini sürdürüyor. Akşam saatlerinde etkisini daha da artıran rüzgar bazı mahallelerde ağaçların dallarını kırdı. Merkez Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi Pınarbaşı Caddesi üzerinde park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç düştü. Tarihi çınar ağacının kırılan dalları otomobile zarar verirken, bazı vatandaşlar ağaçların çürüyen dallarının kesilmemesinden şikayet etti. Ağaç devrilirken yol kenarında insan bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. Polis ekipleri, ağacın diğer dallarının kırılmasına rağmen olay yerinde güvenlik tedbiri aldı. nbsp;
Saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgarda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar kapalı alanlara sığındı. Yağmur ihtimaline karşı sokağa şemsiyeyle çıkan vatandaşların ellerindeki şemsiyeler de kırıldı. BURSA İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...