Eşinden etkilendi müslüman oldu

Eşinden etkilendi müslüman oldu

GÜNDEM Haberleri

Ukrayna'dan arkadaşının yanına gelen Rıta Tafıntseva, arkadaşları vesilesi ile tanıştığı Cemal Ayyıldız'la evlendi. Eşinin davranışlarından etkilenen Tafıntseva, müslüman oldu.

Ukrayna'dan arkadaşının yanına gezi amaçlı gelen Ukrayna vatandaşı Rıta Tafıntseva, arkadaşları vesilesi ile tanıştığı Cemal Ayyıldız'la evlendi. Eşinin davranış ve tavırlarından etkilenen Tafıntseva, Müslüman olmaya karar verdi. Kendi isteğiyle Artvin Müftülüğü'ne başvurarak kelimei şehadet getirerek Müslüman olan Tafıntseva, 'Emel' adını aldı.
Artvin İl Müftülüğü'nde düzenlenen ihtida töreni ve duanın ardından Müftü Kamil Ceyhan, Emel'in yepyeni ve tertemiz bir hayata adım attığını belirterek, kendisine 'İhtida Belgesi' verdi. Müftü Ceyhan, ihtida töreninin ardından Emel'e, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur'an-ı Kerim meali ve ilmihal hediye etti. nbsp;(CİHAN)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...