Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balıkçının oltasına martı takıldı

Düzenleyen:
Balıkçının oltasına martı takıldı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de eski motor iskelesinde balık tutan 54 yaşındaki Nuran Koçtürk, oltasına takılan martı karşısında şaşkına döndü.

Çanakkale'de her gün eski motor iskelesinde balık tutan 54 yaşındaki Nuran Koçtürk'ün oltasına bu kez balık yerine martı takıldı.

OLTADAN KURTARDI

Nuran Koçtürk, oltasına taktığı ekmek parçalarıyla misinayı denize fırlattı. Oltasına takılan ve uçmaya çalışan martıyı görünce oltasını çekmeye başlayan Koçtürk, denizden çıkardığı martıyı ayağına takılan oltadan kurtardı. Özgürlüğüne kavuşan martı iskeleden hızla uzaklaştı.

Balıkçının oltasına martı takıldı
"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Oltasına balık yerine martı takılan Nuran Koçtürk, "Burada balık yakalarken, attığım yeme martı takıldı. Ben buna çok üzüldüm. Martıyı çektim. Kurtardım ve saldım. Bundan çok mutluluk duydum. Martı yakalayınca çok şaşırdım. Önceden böyle şeyler yaşadım. Ekmek attığımız için balıklara, martılar da ekmeğe geldiği için yakaladım" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...