Salih istifaya neden oldu!

Düzenleyen:
Salih istifaya neden oldu!

SPOR Haberleri

Salih Uçan'ın Roma'daki şaşırtan istifanın nedeni olduğu ileri sürüldü.

Salih Uçan ile ilgili şaşırtan bir haber ortaya çıktı. İtalyan basını AS Roma'nın resmi açıklamasına göre Salih Uçan'ın Sportif Direktör Walter Sabatini ile yollarını ayırmasındaki sebeplerden biri olduğunu yazdı. Fenerbahçe'de teknik direktör Advocaat tarafından ilk 11'de kendisine yer bulamayan Salih Uçan, Roma'daki istifa sebeplerinden biri olarak gösterildi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 5 yıldır bu görevde bulunan Sabatini ile karşılıklı anlaşıldığı ve yerine Frederic Massara'nın getirildiği belirtildi. Görev süresi boyunca takımın şampiyonluk elde edememiş olması ve Amerikalı patron James Pallotta ile uyuşmazlıkları, Sabatini'yi istifaya götüren nedenler olarak gösterildi.

'Salih Uçan bir hataydı!'

Öte yandan, La Gazzetta dello Sport gazetesi bugünkü edisyonunda, Walter Sabatini'nin takımdan ayrılışına geniş yer ayırdı ve deneyimli ismin 5 yıl boyunca yaptığı doğru ve yanlış hareketleri değerlendirdi. Sabatini'nin bu süre içinde, 100 futbolcuyu takıma aldığı ya da başka takımlara gönderdiğini belirten gazete, Seydou Doumbia, Juan Iturbe ve Juan Jesus'un birer hata olduğu yorumunu yaptı. Salih Uçan ve Simon Kjaer ile Mattia Destro'nun da birer hata olduğunu öne süren gazete, ancak bunların daha hafif hatalar olduğunu ekledi.

Walter Sabatini'nin ısrarla istediği Salih Uçan, hem Rudi Garcia hem de Kuciano Spalletti döneminde iki sezon (2014-2016) kiralık oynadığı AS Roma'da fazla forma şansı bulamamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...