FETÖ'cülerin panik taktiği!

Düzenleyen:
FETÖ'cülerin panik taktiği!

GÜNDEM Haberleri

Malatya’da Fetullahçı Terör Örgütü'nden tutuklanan Başkomiser Fatih Günay eşiyle yaptığı telefon görüşmesinde 22 Kasım’a kadar tutuklu bulunan tüm FETÖ üyelerinin serbest kalacağını söylediği ve yeniden darbe olacağını ima ettiği ortaya çıktı.

Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 15 Temmuz sonrası tutuklanarak Malaya E tipi cezaevine konulan Başkomiser Fatih Günay'ın infaz kurumda eşiyle yaptığı telefon görüşmeleri deşifre oldu.

Telefonda eşiyle süreci konuşan ve 22 Kasım tarihinde tüm FETÖ'cülerin serbest kalacağını söyleyen Günay, hükümet yetkililerinin tamamının da tutuklanacağını iddia etti.

'ZIRVASINDAN ZİRVESİNE'

Günay konuşmasının devamında, "Telefonu dinleyenler de 'bunlar ne konuşuyor' gibi düşünebilirler. Az kaldı güzelim çıkacağız. 3-5 kişi değil, toptan hepimiz çıkacağız. Yani biz çıkmayacağız tek. Tüm Türkiye çıkacak zindandan. Çıkmakla kalmayacağız, biz onları sokacağız içeri. Zırvasından zirvesine, itine kopuğuna, bürokratından bilmem neyine..." şeklinde konuşuyor.

Günay'ın 'zırvasından zirvesine' ifadesini teröristbaşı Fetullah Gülen de bir beddua seansında kullanmıştı.

 

Kaynak:Yenişafak

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...