Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli takım otobüsünde yangın şoku!

Düzenleyen:
Milli takım otobüsünde yangın şoku!

SPOR Haberleri

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 10 Ekim Pazartesi günü Bulgaristan ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı, yaşanan yangın olayı nedeniyle sarsıldı.

İsveç Milli Takımı'nın seyahatlerde kullandığı otobüste yangın çıkarken, otobüs kullanılamaz hale geldi. Park halinde gerçekleşen olay sırasında otobüsün içerisinde kimse olmadığı belirtildi. İsveç Futbol Federasyonu Medya Sorumlusu Niklas Bodell, olay sırasında araçta kimsenin olmayışını ''Büyük bir şans'' sözleriyle değerlendirdi.

Otobüs son olarak İsveç Milli Takımı'nı Bulgaristan maçı hazırlıkları için Friends Arena'ya götürmek için kullanılmıştı. Yangının sebebi hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, olayın ısıtıcıda kaynaklanan bir sorun nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği belirtildi.
İsveç Milli Takımı'nın otobüsünde yangın çıktı. Yapılan açıklamada park halindeki araçta olay sırasında kimsenin olmadığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...