Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie için beklenen açıklama geldi

Van Persie için beklenen açıklama geldi

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin yardımcı hocası Pot, “Van Persie şu an için doğru yolda ilerliyor. Çok sıkı çalışıyor ve yüzde yüz fit duruma geldi. Artık sahada iş kendisine kaldı” dedi

Fenerbahçe'de sergilediği performansla hayal kırıklığı oluşturan, Dick Advocaat tarafından 11'e alınmayan Robin van Persie, milli arada yaptığı çalışmalarla güçlendi. Geçtiğimiz hafta İngiltere Ligi'nde 100'ler kulübüne girmenin ve efsaneler arasına adını yazdırmanın gururunu yaşayan Hollandalı futbolcu için Fenerbahçe antrenörü Cor Pot'tan da güzel açıklamalar geldi. Advocaat ülkesine gittiği için son bir hafta takımı çalıştıran Cor Pot, Van Persie için Hollanda basınına şu açıklamaları yaptı:

SÜREKLİ SAKATLIK YAŞADI
"Van Persie şu anda doğru yolda ilerliyor. Çok sıkı çalışıyor ve hemen hemen yüzde 100 fit duruma geldi. Sürekli sakatlık geçirmesi, bir kasığında problem olması Van Persie'nin performansını etkiledi. 90 dakikayı çıkaracak gücü yoktu. Yüksek tempolu antrenmanlar yapmak zorunda kaldı. Neyse ki şu anda durumu gayet iyi. Bundan sonra iş sahada kendisini göstermesine kaldı." Hollandalı yıldız, bu sezon 8 maçta 269 dakika forma giydi. 1 gol-1 asist yaptı.

GOLLERİN DEVAMI F.BAHÇE'DE
F.Bahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow en son 17 Kasım 2015'te giydiği Senegal formasına yaklaşık bir yıl sonra kavuştu. Ülkesinin Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Yeşil Burun'u 2-0 yendiği maçta 76. dakikada Konate'nin yerine oyuna giren ve 3 dakika sonra skoru 2-0'a getiren golü atanS ow, moral bulduğunu belirterek, "İnşallah devamı Alanya maçında" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...