Teröre lanet yağdı

Teröre lanet yağdı

SPOR Haberleri

Hakkari Şemdinli’deki yürekleri dağlayan alçak saldırıya spor camiası da büyük tepki gösterdi. TFF, TBF, TVF ile Süper Lig ve TFF 1. Lig’den birçok kulüp terör saldırısıyla ilgili kınama mesajları yayımladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırı yürekleri yaktı. 18 kişinin hayatını kaybettiği alçak saldırıya spor camiasından da büyük tepki geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, saldırıyı kınadı. Süper Lig ve TFF 1. Lig'de birçok kulüp de saldırıyla ilgili kınama mesajı paylaştı. TFF'nin internet sitesinde yer alan kınama mesajında, "Hain terör saldırısını şiddetle kınarken, hayatını kaybeden şehit askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...