Muratbey diyeceksiniz

Düzenleyen:
Muratbey diyeceksiniz

SPOR Haberleri

Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan son şampiyon ve Euroleague finalisti Kanarya, sezona büyük bir şokla başladı

UĞUR AKTAN

Spor Toto Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe, lige şok bir yenilgiyle başladı. Muratbey Uşak Sportif deplasmanına çıkan sarı-lacivertliler, büyük çekişmeye sahne olan maçtan 71-70 mağlup ayrılarak büyük bir sürpriz yaşadı. Fenerbahçe maçın başında tam saha baskı yaptı ancak ev sahibi ekip üstünlüğü ele greçirdi ve skoru 8-2’ye getirdi. İlk çeyrek 17-17 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyreğin 3. dakikası içinde Muratbey Uşak faul hakkını doldurdu. Farkı 10 sayıya kadar yükseldikten sonra ev sahibi ekip devreyi 40-33 önde tamamladı.
Son anlar nefes nefese
Üçüncü çeyreğin 2. dakikasında Datome’ye kendisini yere attığı gerekçesiyle teknik faul kararı verildi. Fenerbahçe çembere giderek farkı azaltmaya başlayınca Uşak Sportif alan savunmasına döndü, bu defa da Sloukas’ın üçlüğü ile 7. dakikada skor 48-45 oldu. Mckissic ile toparlanan ev sahibi ekip son çeyreğe 58-51 önde girdi. Son anlar nefes kesti. Skor 71-69 Uşak’ın lehineydi ve 1 saniye kala Ekpe Udoh serbest atış çizgisine gitti. Şaşılacak işlere imza attı ve kazanan Uşak Sportif oldu: 71-70.

Euroleague mesaisi başlıyor

Lige Uşak deplasmanında aldığı sürpriz yenilgiyle başlayan Fenerbahçe, şampiyonluk hedefiyle başlayacağı THY Euroleague’deki ilk sınavında 14 Ekim Cuma günü Brose Baskets Bamberg takımıyla karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son saniyede yediği basketle CSKA Moskova’ya kaptıran sarı-lacivertli takımın Bamberg ile oynayacağı ilk maçta Ülker Arena tribünlerinin tamamen dolu olması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...