Ciğerci: Hayalim Arsenal'de oynamak

Düzenleyen:
Ciğerci: Hayalim Arsenal'de oynamak

SPOR Haberleri

“Çocukken sokakta giydiğim Galatasaray forması şimdi sırtımda. Arsenal’de de oynamak istiyordum. O neden olmasın.”

Galatasaray’a transfer olduğunda kapalı kutu olarak görülen ama kısa sürede gösterdiği performansla takımın yıldızlarından biri olan Tolga Ciğerci, kulüp dergisine açıklamalar yaptı. Galatasaray’a düşünmeden geldiğini ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, “Şu anda işler iyi gidiyor ama gol ve asist de gelmeli. Benim için o zaman işler iyi gider. Fazlasının daha gelmesi lazım. Oyunumu süslemem lazım” dedi. Tolga, “Hoca bana güveniyor. Bence futbolcu için en önemlisi bu. Hoca güveniyorsa, futbolcu hata bile yapsa, yine de morali bozulmuyor. Eğer size güven duyulmazsa sadece bir kere denersiniz. Başarısız olursanız bir daha da denemezsiniz. Umarım bana olan güvenle birlikte çok daha iyi işlere imza atacağım” ifadelerini kullandı.
Jardel diye bağırıyordum
Ailece Galatasaraylı olduklarını belirten Tolga, “2000 yılında 8 yaşındaydım. Süper Kupa maçını hatırlıyorum. Mario Jardel’i çok seviyordum. Topla koşarken Mario Jardel diye bağırarak vururduk topa” diye konuştu. Hedefinin İngiltere olduğunu söyleyen G.Saray’ın dinamosu, “Arsenal’de oynamak isterim. Çocukluğumdan beri bu bir hayal benim için. Galatasaray’da oynamak da bir hayaldi. Çocukken sokakta giydiğim Galatasaray formasını şimdi futbolcu olarak giyiyorum. Bir tanesini gerçekleştirdim, diğeri de neden olmasın. İstanbul’da bir gün” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...