Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez'den Beşiktaş açıklaması!

Düzenleyen:
Gomez'den Beşiktaş açıklaması!

SPOR Haberleri

Bundesliga ekibi Wolfsburg forması giyen Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, siyah beyazlı takımda çok güzel bir yıl geçirdiğini ve Şampiyonlar Ligi için Wolfsburg'a transfer olduğunu açıkladı.

Gomez, Almanya'nın Kicker dergisine verdiği röportajda, Almanya dışında edindiği tecrübelerin kendisi için önemli olduğunu söyledi. Türkiye'nin kendisi için birçok ayrıcalığa sahip olduğunu belirten Gomez, "Türkiye'de misafirperverlik ve yardımseverlik muazzam" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA ÇOK GÜZEL BİR YIL GEÇİRDİM"
Bir Beşiktaş taraftarının, kendisinin siyah-beyazlı takımdan ayrılmaması için açlık grevi yaptığına ilişkin haberleri de değerlendiren Gomez, "Bunu birçok kişiden duydum. Umarım bu taraftar yeniden yemek yemeye başlamıştır. Beşiktaş’ta çok güzel bir yıl geçirdim. Taraftarların ve kulübün benim için mücadele ettikleri açık" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN WOLFSBURG'A GELDİM"
Alman futbolcu, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde izlemenin zor olup olmadığı şeklindeki soruya ise "Uzun süre yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğimi düşündüm. Beklenti ve hedefler bu yönde olduğu için de Wolfsburg'a transfer olmaya karar verdim. Kötü bir başlangıçtan sonra şimdi bunun hakkında konuşmak zor. Hala başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" cevabını verdi.

Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takımı'nı temsil etmeyi hedeflediğini de belirten 31 yaşındaki futbolcu, kupanın ardından kariyerini nasıl sürdüreceğine karar vereceğini kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...