Beyoğlu'nda kuyumcu soygunu

Beyoğlu'nda kuyumcu soygunu

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda bir kuyumcu dükkanına giren silahlı şahıs, 35 adet bilezik çaldı.

Soygun Keçeci Piri Mahallesi Mümerrih Ali Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sabah 10.30 sıralarında kuyumcuya gelen yüzü maskeli ve silahlı bir kişi, tezgahta bulunan Osman Özgençler'i etkisiz hale getirdi. Silah tehdidi ile Özgençler'i korkutan soyguncu, tezgahta bulunan 35 adet bileziği poşete koyarak kaçtı.
Olay yerine gelen polis ekipleri, soygunun gerçekleştiği kuyumcuda incelemelerde bulundu. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı. Polisin kuyumcu güvenlik kamerasından izlediği görüntüler, habercilerin kameralarına da yansıdı.
65 yaşındaki kuyumcu Osman Özgençler, soygun sırasında çocuklarının dışarıda olduğunu söyleyerek, "İçeride çay koyuyordum, geldi silah dayadı. 35 adet bilezik çaldı. Yüzü kapalıydı. Altınlara poşete doldurup aşağı doğru kaçtı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...