Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresmalı Portekiz'den gol yağmuru

Düzenleyen:
Quaresmalı Portekiz'den gol yağmuru

SPOR Haberleri

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A, B ve H Grupları'nda toplam 9 maç oynandı. B Grubu'nda Beşiktaş'ın yıldızı Quaresmalı Portekiz, deplasmanda Faroe Adaları'nı 6-0 mağlup etti.

İşte gecenin tüm maçları...

A Grubu 1. Tur 3. maçlarında Belarus evinde Lüksemburg ile 1-1 berabere kalırken Sneijder'siz Hollanda evinde maçın 30. dakikasında Pogba'nın attığı golle Fransa'ya 1-0 mağlup oldu.

Gruptaki diğer maçta İsveç evinde Bulgaristan'ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla grupta Fransa ve İsveç 7'şer puanla ilk iki sırada yer alırken Hollanda 4, Bulgaristan 3, Belarus 2, Luksemburg 1 puanda yer aldı.

B Grubu maçlarında Portekiz deplasmanda Faroe Adaları'nı 6-0 mağlup ederken Andre Silva hat-trick yaparak geceye damga vurdu. Beşiktaş'ın yıldız ismi Quaresma maça ilk 11'de başlarken 68 dakika sahada kaldı.

Gruptaki diğer maçlarda Andorra evinde İsviçre'ye 2-0 mağlup oldu. Macaristan ise Letonya'yı deplasmanda 2-0'la geçti. Bu sonuçlarla İsviçre grupta 3'te 3 yaparak liderliğe yükselirken Portekiz 6, Macaristan ve Faroe Adaları 4'er, Letonya 3, Andorra ise 0 puanda yer aldı.

H Grubunda ise Belçika, Cebelitarık'ı 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Gruptaki diğer maçlarda Bosna-Hersek evinde Güney Kıbrıs'ı, Yunanistan ise deplasmanda Estonya'yı 2-0'lık skorlarla mağlup ettiler. Belçika ve Yunanistan gruplarında yollarına kayıpsız devam ederken 9'a puanla ilk 2 sırada yer aldılar.

Grupta Bosna-Hersek'in 6, Estonya'nın 3 puanı bulunuyor. Güney Kıbrıs ve Cebelitarık ise henüz puanla tanışamadılar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...