Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal'ın Gaziantepspor hedefi

Düzenleyen:
Kartal'ın Gaziantepspor hedefi

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'un başarılı Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri’nde başladı. Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Abdulkadir Kayalı ile Muhammed İldiz, takımdan ayrı düz koşu yaparken, Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Orkan Çınar ise uzun süre sonra yeniden takıma döndü. Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kasımpaşa deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Gaziantepspor’u hak ettiği yere taşımak için çalışıyoruz”
İsmail Kartal, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Geçen hafta milli maç arası nedeniyle milli takıma giden oyuncularımız oldu ama biz hazır olmayan oyuncularımızın takıma dönmesi için hazırlık maçı almadık. Takımda fizik olarak hazır olmayan oyuncularımız vardı. Bunun yanı sıra iyi bir çalışma ortamıyla takımın seviyesine çekmeyi hedeflediğimiz oyuncularımız da vardı bu nedenle milli maç arasını iyi değerlendirdik” dedi. 
Beşiktaş ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Orkan Çınar’ın da yeniden takıma katıldığını belirten Kartal, “Orkan da yeniden aramıza döndü birkaç hafta sonra hazır olacak ama sakatlığını atlatıp takıma dönmesi bizi sevindirdi. Kasımpaşa maçına tam kadro hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi devam ediyor. Çalışmalarımızı bu tempoda sürdürebildiğimiz takdirde Kasımpaşa’ya puan veya puanlar almak için gideceğiz. Takımımız her geçen gün gelişiyor, iyi yoldayız. Taraftarımızı mutlu etmek ve Gaziantepspor’u hak ettiği noktaya taşıyabilmek için oyuncularımızla, yönetimimizle, taraftarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kasımpaşa deplasmanından mutlu bir şekilde döneceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...